onsdag den 22. februar 2012

Fremtiden for solenergi

Fremtiden for solenergi

Solen er en enorm energikilde. På bare en time modtager jorden lige så meget energi som hele kloden bruger på et år. Det svarer til at hele Danmarks elforbrug kunne dækkes af solceller med et areal som Langeland.
En mulighed til fremtiden for solenergi kan være at det kunne kombineres med andre energiformer. En kombination med fx en vindmølle og solceller er en oplagt mulighed.
Lige nu hvis man bestiller en solcelleanlæg koster den omkring 40 kr. pr watt, men hvis vi nu befinder os 10-20 år ind i fremtiden vil prisen nok sænke til 10 kr. Det gør at der klart er større efterspørgsel, og flere folk kunne overveje at investere sig i et solcelleanlæg.
Så det er først i fremtiden vi rigtigt kommer til at se til solenergi rundt omkring i landet og i verden. Udvikling går stærkt.
I dag hvis man har lyst kan man anskaffe sig et solcelleanlæg og få det installeret på under en dag. Efter nogle år vil man godt kunne tjene på det, men så skal der også gå op til 15-20 år før pengene er tjent hjem igen. Anlægget er bestemt ikke billigt at producere.   

Ingen kommentarer:

Send en kommentar